Lidmaatschap/lid worden/tarieven

Lid worden

Beginnende muzikanten

Wist je dat je al lid kunt worden van het Opleidingsorkest, zelfs als je nog niet zo lang les hebt? Om de sfeer te proeven kun je 3 x meespelen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met secretaris@crescendo-purmerend.nl.

Ervaren muzikanten

Om bij het het Groot Orkest te kunnen spelen is een diploma HaFaBra-B of gelijkwaardig niveau de richtlijn. Uiteraard kun je ook altijd even overleggen als je hier vragen over hebt. Alle muzikanten zijn welkom. Op dit moment hebben wij vooral behoefte aan muzikanten op hobo, klarinet, bariton sax, alt sax, hoorn, trompet, trombone, tenor- en bastuba. Speel je een ander blaasinstrument of slagwerk, informeer dan even naar de mogelijkheden. Je kunt als ervaren muzikant 3 x gratis meespelen en daarna beslissen of je lid wilt worden van Crescendo. De dirigent neemt uiteindelijk de beslissing of je direct in het Groot Orkest kan meespelen of dat je kan starten in het Opleidingsorkest. Neem gerust contact op met het secretaris@crescendo-purmerend.nl om te informeren naar de mogelijkheden. Zie ook Vacatures.

Contributie speelseizoen 2023-2024

Opleidingsorkest
Volwassenen€ 170 per jaar
Onder 18 jaar€ 122 per jaar
Groot Orkest
volwassen€ 226 per jaar
Onder 18 jaar€ 162 per jaar

Als je tussentijds lid wordt, betaal je de contributie naar rato van de tijd die nog in het speelseizoen resteert.

Voor personen die uit een gezin komen en lid zijn van het orkest, geldt een kortingsregeling. Voor het tweede gezinslid geldt een korting van 25% en voor het derde of verdere gezinslid geldt een korting van 50% op het dan geldende tarief.

Het is in geval de hoogte van de contributie een bezwaar is om lid te worden en mee te doen met het orkest altijd mogelijk om daarover contact op te nemen met het bestuur. Het bestuur kan dan een passende regeling treffen.

Repetitieavond

Opleidingsorkest dinsdag van 18.45 uur tot 19.45 uur.

Groot Orkest dinsdag van 20.00 uur tot 22.15 uur.

Locatie P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend (ingang aan de achterzijde).

Algemeen

Bij een lidmaatschap wordt van de leden verwacht dat zij deelnemen aan de activiteiten van de vereniging, waaronder het bijwonen van de wekelijkse repetities en de concerten. De vereniging kent verschillende commissies. Heb je op een van deze terreinen ervaring of zou je ervaring willen opdoen, informeer dan naar de mogelijkheden.

Onze sponsors