Lidmaatschap/lid worden

Lid worden

Beginnende muzikanten

Wist je dat je al lid kunt worden van het Opleidingsorkest, zelfs als je nog niet zo lang les hebt? Om de sfeer te proeven kun je 3 x meespelen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met secretaris@crescendo-purmerend.nl.

Ervaren muzikanten

Om bij het het Groot Orkest te kunnen spelen is een diploma HaFaBra-B of gelijkwaardig niveau de richtlijn. Uiteraard kun je ook altijd even overleggen als je hier vragen over hebt. Alle muzikanten zijn welkom. Op dit moment hebben wij vooral behoefte aan muzikanten op klarinet, bariton sax, hoorn, trompet, trombone, tenor- en bastuba. Speel je een ander blaasinstrument of slagwerk, informeer dan even naar de mogelijkheden. Je kunt als ervaren muzikant 3 x gratis meespelen en daarna beslissen of je lid wilt worden van Crescendo. De dirigent neemt uiteindelijk de beslissing of je direct in het Groot Orkest kan meespelen of dat je kan starten in het Opleidingsorkest. Neem gerust contact op met het secretaris@crescendo-purmerend.nl om te informeren naar de mogelijkheden. Zie ook Vacatures.

Contributie

Opleidingsorkest
Volwassenen€ 162 per jaar
Onder 18 jaar€ 116 per jaar
Groot Orkest
volwassen€ 215 per jaar
Onder 18 jaar€ 154 per jaar

Repetitieavond

Opleidingsorkest dinsdag van 18.45 uur tot 19.45 uur.

Groot Orkest dinsdag van 20.15 uur tot 22.15 uur.

Locatie P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend (ingang aan de achterzijde).

Algemeen

Bij een lidmaatschap wordt van de leden verwacht dat zij deelnemen aan de activiteiten van de vereniging, waaronder het bijwonen van de wekelijkse repetities en de concerten. De vereniging kent verschillende commissies. Heb je op een van deze terreinen ervaring of zou je ervaring willen opdoen, informeer dan naar de mogelijkheden.