Beginnende muzikanten

Beginnende muzikanten

Ben je een beginnende muzikant op een blaasinstrument of slagwerk en op zoek naar een docent? Crescendo heeft geen eigen opleiding maar kan je wel doorverwijzen naar docenten, onder andere van het Docentencollectief Muziekles Waterland in Purmerend. Voor diverse blaasinstrumenten zijn bij het Docentencollectief docenten te vinden.

Als je op een blaasinstrument of slagwerk les krijgt, dan kun je je bij Crescendo aanmelden om drie keer deel te nemen aan een repetitie van het Opleidingsorkest. Op deze manier kun je kennismaken met het Harmonie orkest van Crescendo. Je kunt al vanaf een paar maanden les op je instrument hieraan deelnemen. Informatie kun je bij Crescendo én bij de docenten van het Docentencollectief Muziekles Waterland in Purmerend opvragen.

Heb je (nog) geen eigen instrument, dan kun je tegen een zeer aantrekkelijk tarief een instrument bij Crescendo huren (zie pagina Instrumenten).
Van de meeste instrumenten hebben wij een instrument op voorraad. Informeer naar de mogelijkheden bij het secretariaat van Crescendo.

Onze sponsors