Uitnodiging voor Orkestproeverij en de Laatste Noten

Spelen in een orkest, zelfs als je nog niet zo lang les hebt of als je lange tijd niet hebt gespeeld? Maak kennis met Harmonie Crescendo en ervaar zelf hoe het is om in een orkest te spelen! Deze proeverij wordt op drie dinsdagavonden in juli gehouden en is voor beginnende muzikanten van alle leeftijden. Je speelt mee in het Opleidingsorkest. Mis deze kans niet en meld je aan! Deelname is gratis.

Datums van de Orkestproeverij: dinsdagen 4, 11 en op de Laatste Noten op 18 juli.

De laatste repetitie voor de Orkestproeverij wordt afgesloten met een klein informeel optreden op de Laatste Noten, dat is de laatste repetitieavond van het seizoen. Dit wordt traditioneel gedaan onder het genot van een hapje en een drankje. De Laatste Noten is voor iedereen toegankelijk. Daar spelen leden voor elkaar zelf ingestudeerde stukjes.

Tijdstip: op 4 en 11 juli van 18.45 – 19.45 uur en op 18 juli is de aanvang 19.30 uur.

Locatie : P3, Purmersteenweg 17- 19, Purmerend (ingang achterzijde) Ben je verhinderd om aan de proeverij deel te nemen, maar wil je toch graag een keer meespelen, kom dan op een andere dinsdagavond langs in P3, maar meld je van te voren wel even aan.

Aanmelden: Stuur een mail naar secretaris@crescendo-purmerend.nl. Vermeld hoe lang je les hebt en welk instrument je speelt, wij nemen dan contact met jou op. Aanmelden kan tot eind juni. Je ontvangt dan de muziek die we gaan spelen ter voorbereiding.

Onze sponsors