Wat er zoal gebeurt…

Ons lenteconcert met Giovanca was zeer geslaagd, en nu zijn we aan het voorbereiden voor de tijdelijke verhuizing van onze repetitie locatie naar de Muziekschool Waterland. We moeten tijdelijk verhuizen omdat P3 ingrijpend wordt verbouwd en die verbouwing start naar verwachting in oktober 2024. De schatting is dat we tenminste een jaar niet in P3 terecht kunnen. We zijn enorm blij dat de Muziekschool Waterland ons van onderdak voorziet gedurende de verbouwing. We gaan daar repeteren in de Grote Zaal op onze vaste repetitieavond die altijd op dinsdag is.

Het gezamenlijke Opleidingsorkest van Crescendo/Kna, Beemsters fanfare en Ilpendams fanfare treedt nog een een aantal keren op dit speelseizoen. Op het Tuinentonen festival in Watergang op 15 juni, op 18 juni op de Koemarkt bij de aankomst van de Avondvierdaagse en op het Parkconcert in Ilpendam op 30 juni. Zie daarvoor ook de Concertagenda 2024. Ook het Houtensemble zal op 15 juni 2024 optreden op het Tuinentonen festival in Watergang, zie Agenda Ensembles.

Op dinsdagavond 16 juli 2024 is de laatste repetitieavond van dit speelseizoen en houden we onze traditionele ‘Laatste Noten’, dan nog in P3. Leden oefenen dan onderling muziekstukjes in en brengen dat ten gehore aan de aanwezigen. Iedereen is welkom op die avond, familie, vrienden en bekenden. Toegang is gratis, en alles onder het genot van een hapje en een drankje. Zet het alvast in uw agenda! Het is altijd een mooie afsluiting van het seizoen.

Onze sponsors